fredag 9 januari 2015

Välkomna tillbaka!

Hej allihopa!
Vi önskar er varmt välkomna tillbaka till en ny termin och ett nytt år. Hoppas att ni har haft en skön julledighet!
Den här terminen ska Ghada arbeta hos oss på Biet, hon kommer att jobba 75% och vi hälsar henne välkommen till oss. Detta innebär att vi är 4 pedagoger på både Blomman och Biet.
På Biet har vi i nuläget 20 barn i gruppen och på Blomman börjar 3 små nya barn nu i januari och då blir det 16 barn i deras grupp!
Vi kommer fortsätta vårt arbete med att utgå från barnens intressen och tankar och kommer jobba mycket i smågrupper, vilket är positivt för alla.
På varje avdelning i hallen sitter en låda där ni som föräldrar kan lägga förslag eller synpunkter på något som ni vill delge oss. Tveka inte heller att fråga oss om det är något ni vill ta upp eller bara berätta något som är relevant för oss att veta. Vi tar tacksamt emot allt som gör att era barn ska ha det så bra som möjligt hos oss på förskolan.
Under våren kommer 5-åringarna göra flera besök på skolan för att lära känna sin nya kommande miljö och pedagoger och kompisar. Info om datum kommer så fort vi får dom. 5-årsgymnastiken på Matteusskolan fortsätter under några tillfällen på vårterminen, där träffar barnen jämnåriga från Plysarens förskola.
Kom ihåg att ringa vid frånvaro och när ni kommer tillbaka med era barn. 
Telefonnummer till Biet är: 011-156098 och till Blomman: 011-152400.
Vi ser emot en ny termin tillsammans med era barn och er!!!

2 kommentarer:

 1. Hej Nektarinen
  Jag tycker det är kul att läsa lite om er verksamhet på bloggen och en trevlig välkommen till ny termin hadde ni ocks med:-)
  vh Anne-Grethe

  SvaraRadera
 2. Vi föräldrar och barn ser också fram emot en ny spännande termin.
  Tack.

  SvaraRadera